VIDEOCLIP OPNEMEN IN HET BUITENLAND I SPANJE & PORTUGAL

Voor internationale releases of artiesten die een internationale sfeer en uitstraling wensen voor hun videoclip biedt Clipregisseur.com de mooiste locaties in Spanje, Mallorca, Ibiza en Portugal. Onze lokale productie partners zorgen voor de pre-productie op basis van het script ter plaatse, het aanvragen van de benodigde filmvergunningen, het scouten van de juiste locaties, props en figuranten en begeleiding en transport van crew en artiesten tijdens de opnamen.

Onze buitenlandse locaties zijn op minder dan 2,5 uur vliegen vanuit Nederland de ideale filmlocaties in Europa met vele gezichten, van lokaties lijkend op Zuid Amerika en Cuba tot de Caribbean. De betrokken werkwijze en persoonlijke inzet van onze productie partners maakt het prettig werken in het buitenland. Daarnaast zijn de productiekosten voor het het opnemen van een videoclip in het buitenland zeer interessant.

Voorbeelden videoclips opgenomen op Mallorca en in de Portugese Algarve

Production services videoclip opnamen buitenland:

- Lokatie scouting

- Model scouting

- Locatie faciliteiten

- Werk en lokatie vergunningen

- Film apparatuur  

- Styling and props

- Make up & Hair

- Streetcasting & cast

- Hotels reserveringen

- Transport

- Transport

- Post- en pre Production

- Luchthaven en vrachtbegeleiding apparatuur

Note: Reiskosten crew, verblijfkosten crew en transportkosten apparatuur zijn niet bij de het productietarief inbegrepen en afhankelijk van de buitenlandse lokatie en tijdsduur.