LIVE CONCERTEN EN OPTREDENS OPNEMEN & LIVE STREAMS

Wel eens gedacht aan het professioneel opnemen van een Live concert of optreden of DJ set? Onze Live set is uitgerust met 3 of 4 camera's waarmee we optredens zowel kunnen opnemen als Live streamen op o.a. Youtube en Facebook. Geen gerommel met mobiele telefoons maar een opname of Live stream op niveau met een professionele Multicam regieset dat eruit ziet als een Tv programma!

INTERACTIEF

communiceer met je fans!

Geef je kijkers een interactive kijk ervaring. Ze kunnen reacties achterlaten in een chat maar ook kruisgesprekken via Skype rechtstreeks in je Livestream zijn mogelijk met één tot 50 mensen tegelijk met beeld en geluid!

Live concerten en optredens opnemen of Live streamen kan vanaf elke lokatie. Voorafgaand door je eigen logo of leader en ook songtitels kunnen bij elke trackin beeld gezet worden, zowel Live als achteraf in de montage. Je kunt je concert gratis aanbieden aan je fans of ze juist toegang geven tot je virtuele concert door online tickets te verkopen!

 

Informeer naar de mogelijkheden en verras je publiek!

LIve streaming voor artiesten, de voor en nadelen

 

Live streaming, het lijkt wel het toverwoord van 2020. Elke artiest wil het of doet het al. Thuis tussen de schuifdeuren wat liedjes zingen. Mobiele telefoon op een tafeltje zetten en klaar! klein, toegankelijk en huiselijk. Maar heb je er wel een over nagedacht wat voor invloed dit heeft op je carriere? Jarenlang heb je je ingezet om in betere zalen te staan, op grotere evenementen geboekt te worden, als artiest serieus genomen te worden en nu ben je weer waar je ooit begon.....thuis tussen de schuifdeuren. En wees eerlijk.....het ziet er best amateuristisch uit zo en het geluid klinkt als een natte krant.

 

Dat kan ook anders! Laat je live optredens of Live streams eruit zien als een Tv programma. 4 camera's, mooi uitgelicht, goed geluid en live interactie en gesprekken met je kijkers zonder dat je steeds je telefoon op hoeft te pakken om de reacties te bekijken.

 

Live streaming is de manier om contact te houden met je fanbase en juist een kans om je te onderscheiden van de Iphone optredens. Interesse? Clipregisseur denkt graag met je mee!