CLIPREGISSEUR.COM © 2020 All Rights Reserved

VIDEOCLIP OPNEMEN IN HET BUITENLAND I SPANJE & PORTUGAL

Gold Videoclip

Wat is het verschil tussen een standaard clip en Gold clip?

Veel! Bij een standaardclip filmen we met een Canon 5D DSLR spiegelreflex camera op statief of handheld (in de hand) Dat geeft een beperkte dynamiek en ziet er vrij standaard uit. Bij een Goldclip

filmen we met een high end RED Cinema camera. Vele Hollywood films als o.a. Lord of the Rings, The Hobbit, Spiderman, Avatar en Tv series als Supernatural, Big Time Rush en House of Cards worden op RED camera's gedraait voor een fraaie filmische look en feel.

Inbegrepen bij de Gold Clip zijn een concept voor de videoclip, en 1 tot 2 film en montage dagen. Naast de techniek maken een pakkende verhaallijn en mooie locaties de clip echt af. Op de pagina videoclip voorbeelden is met dit symbool         aangegeven welke videoclips op een RED opgenomen zijn.

Speciale wensen of bijzonder

videoclip concept ?

Dat kan! Bijzondere en opvallende concepten tillen een artiest en zijn muziek naar een hoger niveau. We gaan graag los om iets totaal afwijkends neer te zetten maar bedenkt wel dat budget hierin de beperkende factor is. Clipregisseur.com beschikt over

v.a.1500,- Euro ex.btw

 

 

Upgrade mogelijkheden

Wat krijg je bij een Goldclip?

een locatie databank met locaties in binnen en buitenland. Van authentieke Amerikaanse Diners en tankstations, Jaren 50 straatjes waar de tijd heeft stilgestaan tot de straten van New York, echte woestijnen, Westernsets en originele Hollywood filmsets met Romeinse dorpen en Egypische pyramides. In samenwerking met Production Algarve draaien we graag in Portugal, een land met vele mogelijkheden en looks.

Muziek en muziek video clips zijn sinds de opkomt van de muziekvideo in de jaren 80 onlosmakend met elkaar verbonden. Radio en Tv zenders vragen om clips en laten de kwaliteit van de clip mede bepalen of je single op de playlist komt....of niet. Het geeft voor programma makers aan hoe professioneel en serieus je met je eigen single en carrière omgaat. Een goede clip beland als snel in de A rotatie, dat betekend dat je clip meerdere malen per dag gedurende een aantal weken te zien is.

 

Youtube en social media als Twitter en Facebook bieden ongekende mogelijkheden om jezelf optimaal te presenteren. De videoclip bepaald jouw publieke imago. Een goedkope videoclip ziet er ook goedkoop uit. Wij maken gebruik van de nodige special FX apparatuur op de set volgens beproefde Hollywood filmtechnieken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de montage, kleurcorrectie "grading" en het toevoegen van lens en licht flares zodat onze clips er uitzien als high budget bioscoopfilms en dat zie je terug! Laat je videoclip opnemen door Clipregisseur.com en je weet zeker dat je goed voor de dag komt!

Waarom een videoclip van Clipregisseur.com?

Voor internationale releases of artiesten die een internationale sfeer en uitstraling wensen voor hun videoclip biedt Clipregisseur.com de mooiste locaties in Spanje, Mallorca, Ibiza en Portugal. Onze lokale productie partners zorgen voor de pre-productie op basis van het script ter plaatse, het aanvragen van de benodigde filmvergunningen, het scouten van de juiste locaties, props en figuranten en begeleiding en transport van crew en artiesten tijdens de opnamen.

 

 

Onze buitenlandse locaties zijn op minder dan 2,5 uur vliegen vanuit Nederland de ideale filmlocaties in Europa met vele gezichten, van lokaties lijkend op Zuid Amerika en Cuba tot de Caribbean. De betrokken werkwijze en persoonlijke inzet van onze productie partners maakt het prettig werken in het buitenland. Daarnaast zijn de productiekosten voor het het opnemen van een videoclip in het buitenland zeer interessant.

Production services videoclip opnamen buitenland:

 

- Lokatie scouting

- Model scouting

- Locatie faciliteiten

- Werk en lokatie vergunningen

- Film apparatuur  

- Styling and props

- Make up & Hair

- Streetcasting & cast

- Hotels reserveringen

- Transport

 

- Transport

- Post- en pre Production

- Luchthaven en vrachtbegeleiding

 apparatuur

 

 

Note: Reiskosten crew, verblijfkosten crew en transportkosten apparatuur zijn niet bij de het productietarief inbegrepen en afhankelijk van de buitenlandse lokatie en tijdsduur.

 

 

Voorbeelden videoclips opgenomen op Mallorca en in de Portugese Algarve