CLIPREGISSEUR.COM © 2018 All Rights Reserved

musicvideo production               videoclip productie

OVER CLIPREGISSEUR.COM

Ik leef, denk en voel media. Dat begon al op jonge leeftijd. Waar leeftijdsgenoten buiten met een bal speelden was ik in de weer met radio’s, cassetterecorders en microfoons. Als tiener kwam daar een 3e hands S-VHS camera bij waarmee ik mijn eerste producties schoot. Nu, ruim 30 jaar later en 25 jaar in het mediavak ben ik nog steeds gefascineerd door  het creëren van media. Van het inspreken van voice-over teksten, het acteren in Tv series tot  camerawerk en regie van Tv programma's, commercials, online video content, bedrijfsfilms en muziek videoclips voor (internationale) artiesten.

 

Zeno Groenewegen I 2016

 

Clipregisseur.com is zoals de naam al aangeeft gespecialiseerd in het produceren

van muziek videoclips. Binnen Clipregisseur.com doen we niets anders dan videoclips maken waardoor er in de loop de jaren een vergaande expertise is ontstaan. Dat uit zich in creatieve concepten en professioneel cinematisch filmwerk. We beschikken over eigen high end film apparatuur wat we (budgetafhankelijk) inzetten als dolly's, tracks, steadicam, DJI Ronin, RED Cinema camera's en een drone voor luchtopnamen. Alle beschikbare apparatuur is te vinden op de pagina apparatuur. Grading en colouring speelt een belangrijke rol voor de look & feel van elke videoclip en neemt dan ook een belangrijke plaats in binnen het productieproces van een clip maken.

 

We werken in opdracht van binnen en buitenlandse platenlabels en managements van artiesten maar ook voor artiesten die in eigen beheer hun releases uitbrengen.

Regisseur I D.O.P.

Op verzoek van RTL4 Editie NL bespreekt regisseur

In het NOS Radio 1 Journaal praat Zeno over de nieuwe videoclips van Elton John en het maken van videoclips.

 

Beluister hier

de uitzending

Zeno Groenewegen de kersttoespraak van Koning Willem Alexander en het belang van goede beeldregie.

 

Bekijk hier de

uitzending