CLIPREGISSEUR.COM © 2020 All Rights Reserved

LIVE CONCERTEN EN OPTREDENS OPNEMEN & LIVE STREAMS

Gold Videoclip

Wat is het verschil tussen een standaard clip en Gold clip?

Veel! Bij een standaardclip filmen we met een Canon 5D DSLR spiegelreflex camera op statief of handheld (in de hand) Dat geeft een beperkte dynamiek en ziet er vrij standaard uit. Bij een Goldclip

filmen we met een high end RED Cinema camera. Vele Hollywood films als o.a. Lord of the Rings, The Hobbit, Spiderman, Avatar en Tv series als Supernatural, Big Time Rush en House of Cards worden op RED camera's gedraait voor een fraaie filmische look en feel.

Inbegrepen bij de Gold Clip zijn een concept voor de videoclip, en 1 tot 2 film en montage dagen. Naast de techniek maken een pakkende verhaallijn en mooie locaties de clip echt af. Op de pagina videoclip voorbeelden is met dit symbool         aangegeven welke videoclips op een RED opgenomen zijn.

Speciale wensen of bijzonder

videoclip concept ?

Dat kan! Bijzondere en opvallende concepten tillen een artiest en zijn muziek naar een hoger niveau. We gaan graag los om iets totaal afwijkends neer te zetten maar bedenkt wel dat budget hierin de beperkende factor is. Clipregisseur.com beschikt over

v.a.1500,- Euro ex.btw

 

 

Upgrade mogelijkheden

Wat krijg je bij een Goldclip?

een locatie databank met locaties in binnen en buitenland. Van authentieke Amerikaanse Diners en tankstations, Jaren 50 straatjes waar de tijd heeft stilgestaan tot de straten van New York, echte woestijnen, Westernsets en originele Hollywood filmsets met Romeinse dorpen en Egypische pyramides. In samenwerking met Production Algarve draaien we graag in Portugal, een land met vele mogelijkheden en looks.

Muziek en muziek video clips zijn sinds de opkomt van de muziekvideo in de jaren 80 onlosmakend met elkaar verbonden. Radio en Tv zenders vragen om clips en laten de kwaliteit van de clip mede bepalen of je single op de playlist komt....of niet. Het geeft voor programma makers aan hoe professioneel en serieus je met je eigen single en carrière omgaat. Een goede clip beland als snel in de A rotatie, dat betekend dat je clip meerdere malen per dag gedurende een aantal weken te zien is.

 

Youtube en social media als Twitter en Facebook bieden ongekende mogelijkheden om jezelf optimaal te presenteren. De videoclip bepaald jouw publieke imago. Een goedkope videoclip ziet er ook goedkoop uit. Wij maken gebruik van de nodige special FX apparatuur op de set volgens beproefde Hollywood filmtechnieken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de montage, kleurcorrectie "grading" en het toevoegen van lens en licht flares zodat onze clips er uitzien als high budget bioscoopfilms en dat zie je terug! Laat je videoclip opnemen door Clipregisseur.com en je weet zeker dat je goed voor de dag komt!

Waarom een videoclip van Clipregisseur.com?

Wel eens gedacht aan het professioneel opnemen van een Live concert of optreden of DJ set? Onze Live set is uitgerust met 3 of 4 camera's waarmee we optredens zowel kunnen opnemen als Live streamen op o.a. Youtube en Facebook. Geen gerommel met mobiele telefoons maar een opname of Live stream op niveau met een professionele Multicam regieset dat eruit ziet als een Tv programma!

 

 

Geef je kijkers een interactive kijk ervaring. Ze kunnen reacties achterlaten in een chat maar ook kruisgesprekken via Skype rechtstreeks in je Livestream zijn mogelijk met één tot 50 mensen

tegelijk met beeld en geluid!

 

Live concerten en optredens opnemen of Live streamen kan vanaf elke lokatie. Voorafgaand door je eigen logo of leader en ook songtitels kunnen bij elke trackin beeld gezet worden, zowel Live als achteraf in de montage. Je kunt je concert gratis aanbieden aan je fans of ze juist toegang geven tot je virtuele concert door online tickets te verkopen!

 

Informeer naar de mogelijkheden en verras je publiek!

communiceer met je fans!

Live streaming, het lijkt wel het toverwoord van 2020. Elke artiest wil het of doet het al. Thuis tussen de schuifdeuren wat liedjes zingen. Mobiele telefoon op een tafeltje zetten en klaar! klein, toegankelijk en huiselijk. Maar heb je er wel een over nagedacht wat voor invloed dit heeft op je carriere? Jarenlang heb je je ingezet om in betere zalen te staan, op grotere evenementen geboekt te worden, als artiest serieus genomen te worden en nu ben je weer waar je ooit begon.....thuis tussen de schuifdeuren. En wees eerlijk.....het ziet er best amateuristisch uit zo en het geluid klinkt als een natte krant.

 

Dat kan ook anders! Laat je live optredens of Live streams eruit zien als een Tv programma. 4 camera's, mooi uitgelicht, goed geluid en live interactie en gesprekken met je kijkers zonder dat je steeds je telefoon op hoeft te pakken om de reacties te bekijken.

 

Live streaming is de manier om contact te houden met je fanbase en juist een kans om je te onderscheiden van de Iphone optredens. Interesse? Clipregisseur denkt graag met je mee!

 

 

LIve streaming voor artiesten, de voor en nadelen