CLIPREGISSEUR.COM © 2018 All Rights Reserved

musicvideo production               videoclip productie

BUDGET VIDEOCLIPS I Clipregisseur Jr.

Wat is het verschil tussen een standaard clip en Gold clip?

Veel! Bij een standaardclip filmen we met een Canon 5D DSLR spiegelreflex camera op statief of handheld (in de hand) Dat geeft een beperkte dynamiek en ziet er vrij standaard uit. Bij een Goldclip

filmen we met een high end RED Cinema camera. Vele Hollywood films als o.a. Lord of the Rings, The Hobbit, Spiderman, Avatar en Tv series als Supernatural, Big Time Rush en House of Cards worden op RED camera's gedraait voor een fraaie filmische look en feel.

Inbegrepen bij de Gold Clip zijn een concept voor de videoclip, en 1 tot 2 film en montage dagen. Naast de techniek maken een pakkende verhaallijn en mooie locaties de clip echt af. Op de pagina videoclip voorbeelden is met dit symbool         aangegeven welke videoclips op een RED opgenomen zijn.

Speciale wensen of bijzonder

videoclip concept ?

Dat kan! Bijzondere en opvallende concepten tillen een artiest en zijn muziek naar een hoger niveau. We gaan graag los om iets totaal afwijkends neer te zetten maar bedenkt wel dat budget hierin de beperkende factor is. Clipregisseur.com beschikt over

een locatie databank met locaties in binnen en buitenland. Van authentieke Amerikaanse Diners en tankstations, Jaren 50 straatjes waar de tijd heeft stilgestaan tot de straten van New York, echte woestijnen, Westernsets en originele Hollywood filmsets met Romeinse dorpen en Egypische pyramides. In samenwerking met Production Algarve draaien we graag in Portugal, een land met vele mogelijkheden en looks.

Muziek en muziek video clips zijn sinds de opkomt van de muziekvideo in de jaren 80 onlosmakend met elkaar verbonden. Radio en Tv zenders vragen om clips en laten de kwaliteit van de clip mede bepalen of je single op de playlist komt....of niet. Het geeft voor programma makers aan hoe professioneel en serieus je met je eigen single en carrière omgaat. Een goede clip beland als snel in de A rotatie, dat betekend dat je clip meerdere malen per dag gedurende een aantal weken te zien is.

 

Youtube en social media als Twitter en Facebook bieden ongekende mogelijkheden om jezelf optimaal te presenteren. De videoclip bepaald jouw publieke imago. Een goedkope videoclip ziet er ook goedkoop uit. Wij maken gebruik van de nodige special FX apparatuur op de set volgens beproefde Hollywood filmtechnieken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de montage, kleurcorrectie "grading" en het toevoegen van lens en licht flares zodat onze clips er uitzien als high budget bioscoopfilms en dat zie je terug! Laat je videoclip opnemen door Clipregisseur.com en je weet zeker dat je goed voor de dag komt!

Waarom een videoclip van Clipregisseur.com?

De afgelopen jaren hebben we veel vraag gehad naar de productie van low budget videoclips. Daarom heeft Clipregisseur nu een kleiner broertje: Clipregisseur Jr. Hiermee maken we videoclip producties met een kleiner budget mogelijk.

 

Wat kost het?

We maken Clipregisseur Jr. clips voor een vast prijs van 695,- Euro!*

(574,38 ex.btw)

 

Max 4 uur opnamen op locatie met ons camera team. Wij filmen je      

clip, editen deze en leveren je binnen 48 uur een complete clip incl. MXF uitzendkopie voor televisie en een Youtube versie.

 

Locaties

Figuranten (indien nodig)

Props (auto's etc, indien nodig)

Is er verschil tussen een Clipregisseur clip en een Clipregisseur Jr. clip?

 

Zeker, een Clipregisseur clip filmen we met een productie team in 1-2 dagen met veel special fx apparatuur als dolly, tracks en op 4K high end RED bioscoop camera's. Wij bedenken een creatief concept en regelen alle zaken als locaties, acteurs, figuranten etc. Deze clips maken we in opdracht van platenmaatschappijen, artiesten managements en independent artiesten.

 

Clipregisseur Jr. clips filmen we in maximaal 4 uur maar wel op de RED 4k bioscoop camera's waarbij je zelf een concept bedenkt en zelf voor locaties en figuratie zorgt.

 

 

 

Wat kun je verwachten?

Wat regel je zelf?

Klinkt goed toch!, vraag je Clipregisseur Jr clip meteen hier aan.

 

 

Van de makers van de clips van o.a. Andre Hazes, Frans Duijts, Thomas Berge, George Baker, Frank van Etten en vele anderen.

 

Ik denk dat ik meer tijd nodig heb dan 4 uur opnemen

 

Ons camerateam is heel snel en ervaren, dus grote kans dat we je clip binnen 4 uur kunnen filmen. Zo niet, dan bereken we de extra uren die je nodig hebt tegen een vriendenprijs. Wil je echt een uitgebreide clip dan is een Clipregisseur Gold of Platina clip wellicht iets voor je. 

 

 

 

 

 

VERZEND HERSTEL